Levering

Vi sørger for levering med PostNord (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen eller førstkommende hverdag efter bestilling er modtaget.

Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

WebShop kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Motrap WebShop naturligvis en ny leverance uden beregning, hvorfor du bedes henvende dig, hvis du ikke har modtaget din forsendelse senest 5 hverdage efter du har modtaget elektronisk besked (e-mail) om at varen er afsendt fra vores lager.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.