Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på hjemmesiden, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Modan ApS.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC.

Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via dine egne browserindstillinger. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen ”Funktioner” og menupunktet ”Internetindstillinger”.

Ved dit køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne sendes og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Selve ”kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke i vores webshopsystem på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Vores shopsystem registrerer den IP-adresse hvorfra købet foretages. Informationen kan bruges i en evt. politiefterforskning af misbrug i webshopsystemet. Alle falske bestillinger, fx med stjålne kreditkort, politianmeldes!

Du kan desuden valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos os, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.